Omgevingsvergunning verbouwing

Omgevingsvergunning verbouwing

Bij een verbouwing kan het noodzakelijk zijn dat u een omgevingsvergunning verbouwing nodig heeft. Het gaat dan bijvoorbeeld om een aanbouw of dakkapel die niet vergunningsvrij is. Ook voor een muurdoorbraak, dakopbouw, gevelwijziging en dergelijke heeft u een omgevingsvergunning nodig.

AmstelBouwadvies verzorgt voor u de omgevingsvergunning en begeleid deze bij de gemeente. Tevens zullen wij u volledig informeren over eventuele vergunningsvrije mogelijkheden.

Verbouwing, omgevingsvergunning en begeleiding

Naast een omgevingsvergunning wilt u wellicht meer goed geregeld hebben. AmstelBouwadvies kan tevens zorgen voor ontwerp en werktekeningen voor uw plannen. Verzorgen van een werkomschrijving of bestek, aanbesteding en bouwbegeleiding.

 

Bij een verbouwing worden vaak doorgangen gemaakt. Een openkeuken in de woning gecreëerd. Een verbouwing kan vergunningsvrij zijn. Maar bij het doorbreken van een dragende muur is een omgevingsvergunning muurdoorbraak altijd vereist.

Kosten vergunning verbouwing

AmstelBouwadvies neemt de aanvraag vergunning voor een vast bedrag aan. Dus ook als gemeente of welstand vraagt om meer informatie of tekeningen zijn er voor u geen meerkosten. Neem contact met ons op voor een offerte.

De gemeente rekent ongeveer 3% over de bouwkosten als leges, met een minimum van ongeveer €300,-.

Meer informatie: