Omgevingsvergunning balkon

Omgevingsvergunning balkon

AmstelBouwadvies verzorgt de omgevingsvergunning balkon voor u. Veelal is er een balkon toegestaan van 2m diep. Bij de aanvraag van een omgevingsvergunning voor het balkon verzorgen wij het gehele traject. Van inmeten, tekenen, detailleren tot overleg met de gemeente. AmstelBouwadvies heeft veel ervaring met het aanvragen van een nieuw of groter balkon. Ook bij de technische uitvoering, de materiaalkeuze en de producenten kunnen wij u begeleiden.

 

Een balkon hangt vrij in de lucht. Wanneer een buitenruimte zich op een dak bevindt dan betreft het een omgevingsvergunning dakterras.

Omgevingsvergunning voor het balkon en de constructieve gegevens

Bij de aanvraag van een omgevingsvergunning dienen er tevens constructieve gegevens geleverd te worden. Er zijn verschillende manieren om een balkon te bouwen. Staal, hout, op palen, op een ringbalk enzovoort. Het zal voor u van belang zijn dat de vergunning zo wordt aangevraagd dat de uitvoering goed mogelijk is. Met onze ervaring zorgen wij daarvoor.

Omgevingsvergunning en de bouw van het balkon

Indien gewenst verzorgt AmstelBouwadvies tevens een bestek of werkomschrijving en begeleiden wij de aanbesteding en bouw van het nieuwe balkon.

Voor welke balkons wordt er een omgevingsvergunning afgegeven

In Amsterdam betreft dit uiteraard een omgevingsvergunning voor een balkon aan de achtergevel. Veelal bedraagt de maximale diepte 2m. Afhankelijk van het soort kap kan er ook een omgevingsvergunning worden verkregen voor een balkon achter de kapverdieping. In deze omgevingsvergunning zal AmstelBouwadvies tevens de toegang naar het balkon aanvragen.

Meer informatie: