Omgevingsvergunning samenvoeging

Omgevingsvergunning Samenvoeging

Een omgevingsvergunning samenvoeging heeft u altijd nodig wanneer u twee woningen wilt samenvoegen tot één woning. Ook is er vrijwel altijd een omgevingsvergunning nodig voor het samenvoegen van twee woningen.

De wet- en regelgeving is de laatste jaren gewijzigd. Waardoor het goed mogelijk is dat u anders dan daarvoor geen boete hoeft te betalen omdat u een woning onttrekt.

Bij het samenvoegen van woningen komen er veel disciplines samen. AmstelBouwadvies beheerst al deze facetten al jaren en onze begeleiding zal voor u heel efficiënt zijn.

 

Bij of na een samenvoeging kan de ingreep groot zijn zodat een omgevingsvergunning verbouwing noodzakelijk is.

 

Op de site van de gemeente Amsterdam is ook nuttige informatie te vinden wat betreft het samenvoegen van woningen.

Omgevingsvergunning samenvoeging, begeleiding en advies

Bij het samenvoegen van woningen zal AmstelBouwadvies u begeleiden en adviseren op vele vlakken zoals regelgeving en compensatiebetaling betreffende  het samenvoegen van woningen. De aanvraag en begeleiding van de samenvoegingsvergunning. De eisen uit het bouwbesluit en het veelal aanvragen van de omgevingsvergunning. Het ontwerpen van de nieuwe grotere woning. Het aanvragen en wijzigen van de Nuts aansluitingen.

Veelal worden de bouwlagen in de nieuwe woning, bij samenvoeging geheel gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. Indien u dat wenst verzorgen wij tevens de bouwkundige begeleiding. AmstelBouwadvies verzorgt dan bijvoorbeeld ook gedetailleerde werktekeningen, de werkomschrijving of het bestek, de aanbesteding en de bouwbegeleiding.

AmstelBouwadvies verzorgd voor u, vanaf alleen de samenvoegingsvergunning tot en met de totale begeleiding.

Meer informatie: