Bouwvergunning aanvragen

Bouwvergunning aanvragen heet tegenwoordig een omgevingsvergunning aanvragen

De bouwvergunning is op 1 oktober 2010 vervangen door de omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning vervangt of omvat onder andere de bouwvergunning, kapvergunning en sloopvergunning.  Een bouwvergunning aanvragen wordt op het internet gedaan bij het omgevingsloket online, ook het OLO genoemd. Het dossiernummer wordt het OLO-nummer genoemd.

 

Op de site van het omgevingsloket online vind u nog meer informatie over het aanvragen van een omgevingsvergunning.

De bouwvergunning aanvragen

Amstelbouwadvies verzorgt altijd alle tekeningen en documenten voor de bouwvergunning. Ook verzorgen wij bijna altijd de online aanvraag bij het omgevingsloket. Tevens verzorgen wij het overleg met de gemeente. Bij een gewone bouwvergunning verzorgen wij bovenstaande altijd voor een vaste prijs. Na het aanvragen van de bouwvergunning heeft de gemeente normaal gesproken acht weken de tijd om de bouwvergunning te behandelen en te verstrekken. Wanneer de aanvraag in strijd is met het bestemmingsplan vervalt de wettelijke maximale termijn van acht weken. Regelmatig maakt de gemeente gebruik van de mogelijkheid om de behandeling van de bouwvergunning zes weken te verlengen.

 

Over vergunning aanvragen vindt u opgenoemde pagina een informatie video. U verkrijgt daar veel informatie over het aanvragen van een bouwvergunning en onze werkzaamheden.

Het aanvragen van een bouwvergunning

Neem gerust contact met ons op wanneer u een bouwvergunning wilt aanvragen. Amstelbouwadvies begeleid ook de vergunning aanvraag bij de gemeente.

Bouwvergunning Amsterdam

AmstelBouwadvies is gespecialiseerd in het verzorgen en begeleiden van bouwvergunningen in Amsterdam. De aanvraag bouwvergunning wordt dan ook goed voorbereid en begeleid zoals dat nodig is voor de verschillende stadsdelen, welstandsnota, monumentenzorg en bouwbesluit.

Uiteraard verzorgen wij de detaillering zoals de Welstandscommissie en of Bureau Monumenten en archeologie deze wil zien.

Meer informatie: